site logoلایت‌مون

Frost Death Knight

راهنمای Frost Death Knight برای اکسپنشن The War Within سیزن ۲
پچ ۱۱.۱
Authorهومن
تاریخ انتشار:۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بیلدها

بیلددرخت هیروکد ایمپورت
Raid STRider of the Apocalypse
Raid ST with CleaveDeathbringer
Raid CouncilDeathbringer
Mythic+ Breath of SindragosaDeathbringer
Mythic+ Shattered FrostRider of the Apocalypse
DelvesRider of the Apocalypse

تلنت‌های کلس

درخت تلنت Death Knight دارای انتخاب‌های متنوع، آزادی عمل و مسیرهای مختلفی است و اکنون بیشتر بر روی تلنت‌های کاربردی/دفاعی متمرکز شده، در حالی که تعداد کمی تلنت‌های خروجی دمج/هیل نیز در آن وجود دارد که همیشه انتخاب‌های الزامی هستند. در ادامه، مسیرهای موجود و انتخاب‌هایی که در این درخت دارید توضیح داده شده است:

همیشه انتخاب شود/قوی (سبز): این تلنت‌ها در ۹۹٪ از سناریوهای مختلف استفاده می‌شوند، زیرا یا تلنت‌های خروجی دمج/هیل هستند یا انتخاب‌هایی بسیار قوی دفاعی/مسیریابی درخت تلنت محسوب می‌شوند.
پل ارتباطی (صورتی): این تلنت‌ها به عنوان پل‌های ارتباطی در درخت تلنت شناخته می‌شوند و بسته به سناریو و نیاز شما انعطاف‌پذیر هستند.
کاربردی/دفاعی (آبی): این تلنت‌ها برای سناریوهای خاص استفاده می‌شوند و نسبت به گزینه‌های پل ارتباطی/موقعیتی انعطاف‌پذیری بیشتری دارند.
خاص/به ندرت انتخاب می‌شود (قرمز): این تلنت‌ها در اکثر سناریوها کاربردی نیستند، اگرچه در شرایط استثنایی ممکن است مفید باشند. با این حال، دانستن عملکرد آن‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد تا در مواقع لازم از آن‌ها استفاده شود.

تلنت‌های خروجی دمج

Abomination Limb: قابلیت منحصربه‌فرد Death Knight در کنار هم قرار دادن دشمنان یکی از نقاط قوت اصلی این کلس است. Abomination Limb در تمامی سناریوها انتخاب می‌شود، حتی اگر به دلیل توانایی کشیدن دشمنان نباشد، حداقل به دلیل دمج آن انتخاب می‌شود (البته این دمج در تک هدفی ناچیز است، اما همچنان یکی از معدود تلنت‌های خروجی دمج این درخت محسوب می‌شود).

Soul Reaper: این تلنت بخشی از روتیشن اصلی در فاز execute (هنگامی که هلث باس =<۳۵٪ باشد) محسوب می‌شود و همچنین با Mastery: Frozen Heart همخوانی دارد.

Cleaving Strikes: در سناریوهای چندهدفی باید این تلنت را استفاده کنید. به‌طور کلی، همیشه انتخاب این تلنت ارزشمند است، مگر اینکه کاملاً در یک سناریوی تک هدفی قرار داشته باشید که در این صورت می‌توان پوینت آن را در جای دیگری صرف کرد.

Death's Echo: اگرچه این تلنت کاملاً یک تلنت خروجی دمج نیست، اما ۲ شارژ از Death and Decay را فراهم می‌کند که در سناریوهای AoE بسیار مفید است، به‌خصوص اگر ماب‌ها برای مدتی زنده بمانند. با این حال، حتی در سناریوهای کاملاً تک هدفی، این تلنت همچنان الزامی است.

Death Knight معمولاً همیشه در زمینه تحرک دچار مشکل است، بنابراین داشتن ۲ شارژ از Death’s Advance یک افزایش چشمگیر محسوب می‌شود (به‌خصوص با توجه به مصونیت بیشتر در برابر knockback). علاوه بر این، Death Grip یکی از نقاط قوت اصلی Death Knight است و داشتن شارژ اضافی برای این ابیلیتی کاربردی منحصربه‌فرد، نه تنها برای جابه‌جایی دشمنان بلکه برای قطع کردن کَست آن‌ها نیز بسیار قوی است.

تلنت‌های دفاعی

Anti-Magic Barrier، Anti-Magic Shell - یک ابیلیتی قدرتمند است که می‌تواند از اثرگذاری بسیاری از دیباف‌ها جلوگیری کرده و مقدار زیادی دمج جادویی را absorb کند. بنابراین، افزایش مدت زمان آن، کاهش کولدان و افزایش میزان جذب باعث می‌شود که این تلنت در هر مبارزه‌ای که شامل دمج جادویی باشد، که در اکثر مبارزات چنین است، انتخابی بسیار قوی باشد.

Anti-Magic Zone - در بیشتر مواقع باید این تلنت را انتخاب کرد، زیرا یک کولدان رِیدی محسوب می‌شود. اگرچه برای Frost Death Knight خیلی قوی نیست، اما همچنان می‌تواند در رِید یا میتیک پلاس در برابر دمج جادویی مفید باشد. در سناریوهایی که نیازی به کاهش دمج جادویی وجود ندارد، می‌توان پوینت آن را ذخیره کرده و جای دیگری استفاده کرد.

Assimilation - همان‌طور که گفته شد، Anti-Magic Zone یک ابیلیتی دفاعی مهم برای کل رِید محسوب می‌شود که معمولاً در اکثر مبارزات باید آن را انتخاب کرد. این تلنت کمی آن را باف می‌کند، اما مهم‌تر از آن کولدان Anti-Magic Zone را به ۱.۵ دقیقه کاهش می‌دهد. این تغییر بسته به تایمرهای باس و زمانی که تیم مقدار زیادی دمج رِیدی دریافت می‌کند، بسیار مؤثر خواهد بود. پس در چنین شرایطی این تلنت را در نظر داشته باشید.

Unholy Endurance - به‌طور معمول Lichborne برای رفع Fear یا افزایش کمی self-sustain از طریق Leech استفاده می‌شود. اما این تلنت آن را به یک کولدان کاهش دمج کوچک تبدیل می‌کند که در برابر دمجی که به اندازه‌ای نیست که بخواهید Icebound Fortitude را استفاده کنید، بسیار مفید خواهد بود.

Osmosis - اگر در مبارزه‌ای دمج فیزیکی زیادی دریافت می‌شود و دمج جادویی کمی وجود دارد، این تلنت انتخابی بسیار قوی خواهد بود. Anti-Magic Shell در برابر دمج غیرجادویی ارزشی ندارد، اما این تلنت باعث می‌شود که همچنان مفید باشد، زیرا افزایش هیل دریافتی را فراهم می‌کند.

تلنت‌های کاربردی

Blinding Sleet - اگر در سناریویی نیاز به متوقف کردن هم‌زمان یک گروه از دشمنان وجود داشته باشد، می‌توان از این تلنت برای کور کردن آن‌ها استفاده کرد. این فقط روی دشمنانی که مستعد Crowd Control هستند، کار می‌کند و در میتیک پلاس و باس‌هایی که نیاز به کنترل بیشتری دارند، مفید است.

Coldthirst - اگر در مبارزه‌ای کَستی وجود دارد که هر ۱۲ ثانیه انجام می‌شود، این تلنت می‌تواند مفید باشد و امکان متوقف کردن به‌تنهایی یک کَست خاص را در طول یک Pull فراهم کند. این کار باعث می‌شود یکی از اعضای تیم بتواند از Kick خود برای موارد دیگر استفاده کند. همچنین مقدار کمی Runic Power فراهم می‌کند که یک بونوس مفید است.

Wraith Walk - این تلنت برای خارج شدن از Root و همچنین به‌عنوان یک ابزار حرکتی مفید استفاده می‌شود. با این حال، این تلنت کمی دور از دسترس است و برای رسیدن به آن باید Death Pact، Assimilation، یا Asphyxiate را انتخاب کرد. این هزینه زیادی محسوب می‌شود که به معنای از دست دادن برخی از تلنت‌های دفاعی یا کاربردی دیگر خواهد بود.

Unyielding Will - در برخی مبارزات، دیباف‌هایی وجود دارند که باید از قبل با Anti-Magic Shell در برابر آن‌ها مصون شد، اما گاهی این دیباف‌ها آن‌قدر مکرر اتفاق می‌افتند که امکان پوشش دادن همه آن‌ها وجود ندارد. در چنین شرایطی، نیاز به انتخاب بین مصونیت دادن یا ندادن وجود دارد که ایده‌آل نیست. در چنین مواردی، Unyielding Will بسیار قوی است، زیرا نیازی به قمار کردن در مورد دیباف‌ها وجود ندارد و می‌توان صبر کرد تا دیباف دریافت شود و سپس از Anti-Magic Shell برای حذف آن استفاده کرد.

Vestigial Shell - برخی از اثرات جادویی و DOT ها در رِید برای هیلرها بسیار دشوار هستند، و این تلنت باعث کاهش بسیاری از این اثرات برای هم‌تیمی‌ها می‌شود و در نتیجه برای تیم بسیار مؤثر خواهد بود.

تلنت‌های اسپک

Empower Rune Weapon - اسپک Frost به‌طور کلی یک اسپک با مصرف منابع بالا است، به‌ویژه در حین کولدان‌هایش. به همین دلیل، Empower Rune Weapon در اکثر بیلدها، اگر نگوییم در همه آن‌ها، استفاده می‌شود زیرا باعث ایجاد جریان پایداری از تولید منابع شده و ۱۵٪ haste اضافی را فراهم می‌کند تا بتوان کولدان‌های گلوبال بیشتری را در حین Pillar of Frost / Breath of Sindragosa جا داد. هنگام استفاده از Icecap، تلنت Empower Rune Weapon با Pillar of Frost یک اختلاف زمانی ۳۰ ثانیه‌ای خواهد داشت، بنابراین باید آن را برای Pillar of Frost بعدی نگه داشت. خود Empower Rune Weapon یک کولدان خروجی دمج بزرگ محسوب نمی‌شود، اما کولدانی است که باید برای تقویت سایر کولدان‌ها استفاده شود.

Gathering Storm - ابیلیتی Remorseless Winter بخش اصلی روتیشن در اسپک Frost محسوب می‌شود و در سناریوهای چندهدفی اهمیت زیادی دارد. Gathering Storm باعث افزایش دمج (تا ۱۰ استک) و همچنین افزایش مدت زمان Remorseless Winter می‌شود، بنابراین این تلنت یک افزایش خروجی دمج چشمگیر برای Remorseless Winter محسوب می‌شود. می‌توان Remorseless Winter را مجدداً کَست کرد تا مدت زمان فعلی آن تمدید شده و استک‌های Gathering Storm حفظ شوند، هرچند انجام این کار در خارج از Empower Rune Weapon / Bloodlust دشوار است.

Frostwhelp's Aid - این تلنت باعث می‌شود Pillar of Frost یک Frostwhelp را در جهتی که بازیکن رو به آن است، ارسال کند. برای هر هدفی که Frostwhelp به آن برخورد کند، یک باف Mastery ۸٪ دریافت می‌کنید که می‌تواند تا ۵ بار استک شود (۱ استک به ازای هر دشمنی که برخورد کند)، بنابراین باید سعی کرد که تعداد بیشتری از دشمنان را با آن زد. این باف برای بخش عمده‌ای از Pillar of Frost فعال می‌ماند و مدت زمان آن با The Long Winter افزایش پیدا می‌کند. معمولاً در اکثر بیلدها، به‌ویژه در سناریوهای چندهدفی، استفاده می‌شود.

Frostwyrm's Fury - این تلنت معمولاً در سناریوهای چندهدفی استفاده می‌شود، اما در هیرو تلنت Riders of the Apocalypse نقش کلیدی دارد زیرا باعث فعال شدن Apocalypse Now می‌شود. همچنین می‌توان Absolute Zero را برای این تلنت انتخاب کرد که باعث می‌شود Frostwyrm’s Fury به یک کولدان ۱.۵ دقیقه‌ای تبدیل شود، که در نتیجه امکان فعال کردن Apocalypse Now را دو برابر بیشتر می‌کند.

Horn of Winter - اگر به Runic Power و Rune های اضافی نیاز باشد، این تلنت یک گزینه مناسب خواهد بود و کولدان نسبتاً کمی هم دارد. این تلنت برای پر کردن سریع Rune قبل از ورود به بازه Obliteration و همچنین برای تمدید مدت زمان Breath of Sindragosa مفید است.

Chill Streak - هنگام استفاده از این تلنت در سناریوهای تک‌هدفی، نباید از melee خارج شد، زیرا باید بین بازیکن و هدف اصلی جا به جا شود. در سناریوهای دارای ۲ هدف یا بیشتر، نیازی به این کار نیست زیرا Chill Streak بین دشمنان در فاصله ۶ یاردی از یکدیگر به‌طور خودکار جا به جا خواهد شد. اگر Chill Streak روی هدفی برود که در حین انتقال می‌میرد، کاملاً از بین می‌رود، بنابراین اگر دشمنان در حال مرگ باشند، بهتر است Chill Streak را کمی نگه داشت. در صورت استفاده از تلنت Icecap، ابیلیتی Chill Streak همیشه باید قبل از Pillar of Frost استفاده شود تا از باف Pillar of Frost بهره ببرد، در غیر این صورت، باید آن را به محض آماده‌شدن کولدانش استفاده کرد.

Shattering Blade - دیباف Razorice که توسط Avalanche، Arctic Assault، Glacial Advance و Rune of Razorice اعمال می‌شود، بخش مهمی از دمج اسپک Frost محسوب می‌شود. Shattering Blade یک سبک بازی است که در آن ۵ استک Razorice روی دشمن ایجاد شده و سپس با Frost Strike مصرف می‌شود تا دمج اضافه‌ای اعمال کند. این سبک بازی نیازمند بیلدی است که بتواند به‌طور مداوم استک‌های Razorice را روی دشمنان ایجاد کند تا ارزش آن از بین نرود. این تلنت همچنین پتانسیل چندهدفی دارد، به‌ویژه با Shattered Frost.

Obliteration - این تلنت یکی از مهم‌ترین تلنت‌های بیلد Obliteration است که بر ضربات قوی Obliterate تمرکز دارد. هنگام بازی با این بیلد، باید تا حد امکان از پروک‌های Killing Machine برای Obliterate استفاده کرد و در عین حال از Frost Strike / Rime برای ایجاد پروک‌های Killing Machine در حین Pillar of Frost بهره برد. این تلنت به‌خوبی با Shattering Blade سینرجی دارد، زیرا از Frost Strike برای تولید پروک‌های Killing Machine استفاده می‌شود و هم‌زمان استک‌های Razorice مصرف می‌شوند. در حین Pillar of Frost نیز با داشتن Arctic Assault، مقدار زیادی استک Razorice ایجاد می‌شود، البته Arctic Assault نیازمند یک منبع دیگر Razorice است که به همین دلیل Avalanche نیز باید انتخاب شود. این تلنت و بیلد آن بر ایجاد دمج Burst قوی در هر ۴۵-۶۰ ثانیه تمرکز دارد (بسته به اینکه Icecap استفاده شود یا نه) و در هر دو سناریوی تک‌هدفی و چندهدفی کاربرد دارد.

Breath of Sindragosa - این تلنت تعیین‌کننده در بیلد Breath of Sindragosa است که تمرکز آن روی تولید Runic Power برای حفظ Breath of Sindragosa است. این سبک بازی می‌تواند سخت باشد، زیرا از دست دادن Uptime و توقف در تولید Runic Power می‌تواند باعث شود که Breath of Sindragosa زودتر از موعد قطع شود. اگرچه خارج از Breath of Sindragosa نیز دمج خوبی ایجاد می‌شود، اما همچنان این کولدان اصلی و منبع اصلی دمج Burst محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی برای کولدان‌ها، حرکت و Uptime در مبارزات برای بهره‌گیری حداکثری از این بیلد ضروری است. این بیلد در هر دو سناریوی تک‌هدفی و چندهدفی عملکرد خوبی دارد.

هیرو تلنت‌ها

هیرو تلنت‌ها سیستم جدیدی در The War Within هستند که تلنت‌های اضافی را فراهم کرده و بر روی جنبه‌های خاصی از کلس تمرکز و آن‌ها را تقویت می‌کنند. اسپک Frost بین دو گزینه Rider of the Apocalypse و Deathbringer باید یکی را انتخاب کند.

Rider of the Apocalypse

این هیرو تلنت بر اساس تم چهار سوارکار (Four Horsemen) طراحی شده است و این امکان را فراهم می‌کند که یکی از آن‌ها برای ۱۰ ثانیه احضار شود. هر سوارکار دارای قابلیت‌های منحصربه‌فردی است که علاوه بر وارد کردن دمج، دمج کلی شما را نیز افزایش می‌دهد.

Mograine
هنگامی که احضار می‌شود، یک Death and Decay در اطراف خود فعال می‌کند که در تمام مدت حضورش او را همراهی خواهد کرد. بازیکنانی که درون این Death and Decay قرار داشته باشند، افکت‌های Cleaving Strikes، Unholy Ground و Mograine’s Might را دریافت خواهند کرد.

Nazgrim
هنگام فعال بودن، یک باف ۳٪ strength را ارائه می‌دهد که می‌توان آن را با کشته شدن دشمنان نزدیک (۳٪ به ازای هر دشمن) یا مصرف یک Rune (۱٪ به ازای هر Rune مصرف شده) افزایش داد.

Whitemane
او یک DoT به نام Undeath را روی هدف خود اعمال می‌کند که به مدت ۲۴ ثانیه دمج وارد می‌کند (مدت این افکت قابل افزایش نیست). Undeath هر ۳ ثانیه یک استک اضافه دریافت می‌کند و همچنین می‌توان با استفاده از Obliterate روی هدفی که این دیباف را دارد، آن را تا سقف ۱۵ استک افزایش داد. علاوه بر این، Obliterate دیباف Undeath را به دشمنان اطراف نیز گسترش می‌دهد.

Trollbane
هنگامی که احضار می‌شود، Chains of Ice را روی هدف اعمال می‌کند که علاوه بر کند کردن آن، دمجی که بازیکن به آن وارد می‌کند را به مدت ۸ ثانیه ۵٪ افزایش می‌دهد. او این دیباف را در تمام مدت حضورش روی هدف نگه خواهد داشت. این تلنت در هر دو سناریوی تک‌هدفی و چندهدفی مقیاس‌پذیر است، زیرا به لطف Trollbane’s Icy Fury، ابیلیتی Obliterate روی هدفی که Chains of Ice دارد، دمج چندهدفی بیشتری وارد می‌کند.

Apocalypse Now
این درخت هیرو تلنت بیشتر بر روی ایجاد دمج ‌Burst متمرکز است و باعث افزایش بیشتر Burst در اسپک Frost می‌شود. با این حال، برای استفاده از این تلنت، باید Frostwyrm’s Fury را انتخاب کنید و پیشنهاد می‌شود که Absolute Zero را نیز بگیرید، زیرا باعث می‌شود که کولدان Frostwyrm’s Fury تا ۵۰٪ کاهش یابد و به ۱.۵ دقیقه برسد، در نتیجه Apocalypse Now دو برابر بیشتر فعال خواهد شد.

Rider of the Apocalypse در سناریوهای تک‌هدفه عملکرد بسیار خوبی دارد، اما در مبارزه‌های AOE و cleave نیز پتانسیل بالایی دارد، به‌ویژه به دلیل قابلیت‌هایی مانند Trollbane’s Icy Fury، Mawsworn Menace و A Feast of Souls. اکثر تلنت‌های این درخت، در هر دو حالت چندهدفی و تک‌هدفی مفید هستند، اما این موارد بیشترین تأثیر را دارند. علاوه بر افزایش چشمگیر دمج، این درخت هیرو تلنت، دفاع و تحرک را نیز به‌طور قابل توجهی تقویت می‌کند.

Death Charge یکی از قوی‌ترین تلنت‌های حرکتی در بازی است. در حالی که Death’s Advance به خودی خود ابیلیتی بسیار قوی‌ای است و Death Charge باعث می‌شود که DK سرعت بالایی داشته و نسبت به اثرات جابه‌جایی (displacement) مصون شود.

از طرف دیگر، می‌توان ۵٪ کاهش دمج به ازای هر سوارکار فعال دریافت کرد، که در طول Apocalypse Now به ۲۰٪ کاهش دمج می‌رسد، این مزیت از طریق Pact of the Apocalypse فراهم می‌شود. همچنین می‌توان با Horsemen’s Aid، مقدار زیادی کاهش دمج جادویی و جلوگیری از دمج جادویی اضافی به دست آورد.

Deathbringer

هیرو تلنت Deathbringer بر اساس اعمال Reaper’s Mark روی هدف طراحی شده است که پس از انفجار، افکت Exterminate را فعال می‌کند. این درخت هیرو تلنت در هر دو سناریوی تک‌هدفه و چندهدفه عملکرد خوبی دارد، زیرا Exterminate دمج زیادی در چندهدفه ایجاد می‌کند و همچنین شانس اعمال مجدد Reaper’s Mark را دارد. علاوه بر این، تلنت‌هایی مانند Wither Away قدرت Frost Fever را افزایش می‌دهند.

Reaper’s Mark
Reaper’s Mark هسته اصلی این هیرو تلنت محسوب می‌شود. این تلنت ۲ Rune مصرف می‌کند و هنگام اعمال، بلافاصله دمج وارد کرده و در طول مدت‌زمان خود استک جمع می‌کند. پس از ۱۲ ثانیه یا رسیدن به ۴۰ استک، منفجر شده و باعث تقویت Obliterate بعدی با افکت Exterminate می‌شود.

افکت Exterminate باعث می‌شود ۲ ضربه Obliterate بعدی تنها ۱ Rune مصرف کنند و دو Scythe ارسال کنند. اولین Scythe به هدف اصلی دمج وارد کرده و همچنین شانس اعمال مجدد Reaper’s Mark را دارد. سپس Scythe دوم بلافاصله پس از اولی، تمام دشمنان نزدیک یا پشت هدف را مورد اصابت قرار داده و از طریق تلنت Wither Away روی آن‌ها Frost Fever اعمال می‌کند.

انتخاب بین دو تلنت: Grim Reaper و Reaper of Souls

Grim Reaper
این تلنت پس از استفاده از Reaper’s Mark یک پروک Killing Machine می‌دهد و میزان دمج انفجار Reaper’s Mark را بر اساس میزان هلث ازدست‌رفته‌ی هدف افزایش می‌دهد. این تلنت هم در سناریوهای تک‌هدفه و هم چندهدفه مفید است و در مقایسه با Reaper of Souls که کاملاً بر روی Soul Reaper و تک‌هدفه تمرکز دارد، انتخاب منعطف‌تری محسوب می‌شود.

Reaper of Souls
این تلنت کاملاً بر روی تک‌هدفه تمرکز دارد و باعث تقویت Soul Reaper در کل مبارزه می‌شود، همچنین امکان استفاده از Soul Reaper را قبل از ورود باس به فاز execute (=<۳۵٪ هلث) فراهم می‌کند. در فاز execute این تلنت به شما اجازه می‌دهد ۲ بار پشت سر هم از Soul Reaper استفاده کنید، زیرا می‌توان ابتدا Soul Reaper را اعمال کرد و سپس با استفاده از Reaper’s Mark، کولدان آن را ریست کرد.

این تلنت همچنین در حین Pillar of Frost نیز مفید است، زیرا در هنگام بازی با بیلد Obliteration، استفاده از Soul Reaper در حین Pillar of Frost باعث فعال شدن Killing Machine می‌شود.

انتخاب بین دو تلنت: Dark Talons و Reaper’s Onslaught

Dark Talons
حملات خودکار (Auto Attack) بخش مهمی از مکانیک‌های اسپک Frost هستند، زیرا باعث فعال شدن Killing Machine، Runic Attenuation، Icy Death Torrent و The Long Winter می‌شوند. علاوه بر این، برخی تلنت‌ها مانند Smothering Offense قدرت حملات خودکار را افزایش می‌دهند.

Dark Talons یک تلنت بسیار قوی محسوب می‌شود، زیرا ۲ استک اضافی از Icy Talons را فراهم می‌کند و در نتیجه سرعت حملات افزایش پیدا می‌کند. همچنین باعث می‌شود Breath of Sindragosa، Frost Strike، Death Strike و Glacial Advance به‌عنوان Shadow Frost Damage در نظر گرفته شوند، که این امر باعث می‌شود تعداد استک‌های Reaper’s Mark که از طریق Bind in Darkness ایجاد می‌شوند، دو برابر شده و سریع‌تر منفجر شوند.

Reaper’s Onslaught
این تلنت کولدان Reaper’s Mark را به ۳۰ ثانیه کاهش می‌دهد، اما تعداد Obliterate تقویت‌شده را از ۲ به ۱ کاهش می‌دهد. این تلنت ارزش انتخاب ندارد، زیرا همواره باید Reaper’s Mark را با Pillar of Frost همگام‌سازی کرد که کولدان آن ۴۵ ثانیه (با تلنت Icecap) است.

علاوه بر این، یکی از نکات کلیدی Deathbringer در ایجاد خروجی دمج بالا، قابلیت اعمال مجدد و ریست شدن Reaper’s Mark است. این تلنت شانس اعمال مجدد Reaper’s Mark را به‌شدت کاهش می‌دهد، بنابراین هرگز ارزش انتخاب ندارد.

مزایای دفاعی Deathbringer

علاوه بر افزایش خروجی دمج، این هیرو تلنت دارای دو مزیت دفاعی قوی نیز هست.

Rune Carved Plates به بازیکن یک کاهش دائمی ۱۰٪ در برابر دمج فیزیکی و جادویی می‌دهد که بسیار قوی محسوب می‌شود.

Death’s Messenger باعث می‌شود که کولدان Lichborne به ۱.۵ دقیقه کاهش پیدا کند، که اگر با تلنت Unholy Endurance ترکیب شود، یک مزیت دفاعی قوی محسوب می‌شود. علاوه بر این، Raise Dead نیز به یک کولدان ۱.۵ دقیقه‌ای تبدیل می‌شود، که یک افزایش کوچک در خروجی دمج نیز فراهم می‌کند.

هر دو این تلنت‌ها در دسته خود قوی‌ترین انتخاب‌ها هستند و معمولاً در تمامی بیلدهای Deathbringer باید استفاده شوند.

برو به جمع‌آوری گیِر
site logoلایت‌مون
© 2025 Lightmoon, All rights reserved